تقویت ایمپلنت، استحکام برای عمری طولانی2021-09-09
افزایش طول عمر ایمپلنت دندان: راه های مراقبت از ایمپلنت کلینیک دندانپزشکی تهران
ایمپلنت دندان، بهعنوان یک سرمایهگذاری طولانیمدت برای سلامت دهان و دندان، نیازمند مراقبت ویژه و چکاپ منظم است. نادیدهگرفتن معاینات دندانپزشکی، حتی برای افرادی که ایمپلنت دارند، عواقب جدی و پرهزینه در پی خواهد داشت. برنامههای منظم دندانپزشکی به متخصصان این امکان را میدهد تا هرگونه مشکل احتمالی را در مراحل اولیه شناسایی و درمان کنند. برای افزایش طول عمر تاج و پیچهای تیتانیومی ایمپلنت، متخصصان توصیه میکنند هر ۶ ماه یکبار به طور مرتب به دندانپزشک مراجعه کنید. با انجام این مراقبتها، میتوانید سالها از دندانهای ایمپلنت شده خود بهعنوان دندانهای طبیعی استفاده کنید. یکی از مهمترین عوامل در حفظ ایمپلنت و جلوگیری از عوارض طولانی مدت، رعایت بهداشت دهان و دندان است.
مینی ایمپلنتها به آمادهسازی گسترده استخوان فک نیاز ندارند و اغلب در یک جلسه قابلنصب هستند. همچنین هزینه کمتری دارند و برای بیمارانی با تراکم استخوان محدود که نیاز به پودر استخوان دارند یا کسانی که بهبودی سریعتری میخواهند، مناسب هستند. این ایمپلنتها بهجای اینکه به فک بالا متصل شوند به استخوان گونه متصل میشوند. بههمیندلیل برای بیمارانی که دچار تحلیل شدید استخوان فک بالا هستند یا نیاز به پل یا قوس کامل دندان در فک بالا دارند، مناسب است. با توجه به مراحل طیشده در ایمپلنت دندان، انتظار و سرمایهگذاری انجامشده، مطمئناً میخواهید دندانهای ایمپلنتشده شما ماندگاری داشته باشند.
با این حال، در مواردی که استخوان فک تحلیل رفته باشد، ممکن است نیاز به پیوند استخوان یا لیفت سینوس باشد. همچنین، بیمارانی که بیماریهای خاصی نظیر دیابت کنترلنشده یا مشکلات جدی لثه دارند، ممکن است گزینه مناسبی نباشند. دندانپزشک پساز ارزیابی وضعیت دهان و فک، بهترین گزینه درمانی را پیشنهاد خواهد داد.
این مجموعه تمامی خدمات دندانپزشکی در دو شاخه زیبایی و درمانی را ارائه میکند. بارانا همچنین برای ایمپلنت، کامپوزیت و لمینت دندان امکان پرداخت اقساطی را فراهم کرده است. رعایت رژیم غذایی مناسب، استفاده از غذاها و خوراکی های نرم، عدم استفاده از نی هنگام نوشیدن مایعات، استفاده از مسواک نرم و غرغره آب نمک در طول دوره مراقبت از ایمپلنت بسیار مؤثر است. ۵- قبل از مراجعه به دندانپزشک، بهتر است محیط داخلی دهان با استفاده از دهانشویه و مسواک و نخ دندان تمیز شود. وجود باکتری در دهان در حین عمل می تواند باعث بروز عفونت شود و مشکلات جدی تری را برای شما به همراه بیاورد. چون هنوز تمامی این دلیلها را نمیشناسیم برخی از شکستها را به بدشانسی نسبت میدهیم.
مشکلات مربوط به استخوان فک:
انتخاب یک دندانپزشک با تجربه در زمینه کاشت ایمپلنت دندان تأثیر زیادی در موفقیت جراحی و طول عمر ایمپلنت دارد. دندانپزشک باید از جدیدترین تکنیکها و تجهیزات استفاده کند و بتواند به خوبی فرآیند ایمپلنت را مدیریت کند. دندانپزشک نحوه مراقبت از ایمپلنت را توضیح میدهد و قرار ملاقاتهای آینده را برای نظارت منظم بر سلامت دهان شما تنظیم میکند. با اینکه ایمپلنتها، دندان مصنوعی هستند و مانند دندانهای طبیعی دچار پوسیدگی نمیشوند؛ اما محافظت در برابر بیماریهای لثه بسیار مهم است. در افراد سالم که هیچ گونه بیماری مزمن ندارند، ایمپلنت دندان معمولاً عمر طولانیتری خواهد داشت. بهطور کلی، اگر بهداشت دهان و دندان بهخوبی رعایت شود و مشکلات بهداشتی یا پزشکی دیگری وجود نداشته باشد، ایمپلنت دندان میتواند تا ۲۰ تا ۳۰ سال یا بیشتر دوام بیاورد.
همانطور که مطالعه کردید، برندهای مختلف ماندگاری متفاوتی دارند و طول عمر ایمپلنت دندان در برندهای مختلف یکسان نیست. در حال حاضر، ایمپلنتهای ساخت آمریکا و آلمان از بهترین و با دوامترین برندهای موجود در بازار هستند. برای آشنایی بیشتر با فرآیند کاشت ایمپلنت دندان، این ویدیو میتواند کمککننده باشد. دندانپزشکان متخصص کاشت یا ایمپلنتولوژیستها نقشی کلیدی در عمر دندان ایمپلنت شده ایفا میکنند.
با آگاهی از این عوامل، می توانید نقش بزرگی در حفظ و افزایش طول عمر ایمپلنت خود ایفا کنید. آیا این اطلاعات به ما این امکان را میدهد که ماندگاری ایمپلنت شما را پیشبینی کنیم؟ خیر. البته میتوانیم به بررسی عواملی بپردازیم که روی طول عمر ایمپلنت تاثیر میگذارند. اگرچه ایمپلنتها بسیار بادوام هستند، در صورت شکستگی یا آسیب شدید، میتوان آنها را جایگزین کرد. با این حال، مراقبت مناسب میتواند احتمال نیاز به تعویض را به حداقل برساند.
مجله سلامت پزشک شهر با ارائه مطالب، به شما در انتخاب بهترین راهکار برای سلامتی خود کمک میکند. اما فراموش نکنید که این اطلاعات صرفا جهت آگاهی است و جایگزین نظر پزشک معالج شما نیست. یکی از چیزهای عالی در مورد کاشت ایمپلنت دندان این است که شما می توانید تقریباً هر چیزی را که می خواهید بخورید و بنوشید، بدون اینکه تغییرات زیادی در سبک زندگی انجام دهید.
خدمات دندانپزشکی در کلینیک دکتر ابوالقاسمی
به همین جهت است که حتماْ قبل از انجام هر گونه درمان، باید در خصوص داشتن بیماریها و شرایط پزشکی قبلی یا در حال حاضر با دندانپزشک یا متخصص ایمپلنت خود صحبت کنیم. برخی از انتخابهای سبک زندگی مانند سیگار کشیدن زیاد و نوشیدن زیاد الکل میتواند تاثیر چشمگیری بر مدت زمان ماندگاری و عمر ایمپلنتهای دندانی ما داشته باشد. توجه به این موضوع مخصوصاً در مراحل اولیه درمان ایمپلنت دندان بسیار مهم است. برای اینکه ساختارهای لثه و استخوان ما پس از کاشت ایمپلنت به درستی بهبود یابند، بدن ما به جریان خون کافی در ناحیه تحت درمان بستگی نیاز دارد. نیکوتین بر رگهای خونی، سطح اکسیژن و جریان خون تأثیر میگذارد و میتواند روند بهبودی کلی ما را آهسته کند.
سبک زندگی سالم می تواند شامل خوردن یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و متناسب با شرایط شما، داشتن خواب کافی و مدیریت استرس باشد. این عوامل به سلامت کلی بدن کمک کرده و در نتیجه ماندگاری و دوام ایمپلنت دندان افزایش می یابد. ایمپلنتها تقریباً بهترین روش جایگزین کردن دندان یا دندانهای از دست رفته هستند. آنها کاملاً ظاهر دندان طبیعی را تداعی میکنند و همان عملکردی را ارائه میدهند که دندان خودمان دارد. ایمپلنتها معمولاً نسبت به سایر پروتزهای دندانی دیگر طول عمر بیشتری دارند و در صورت عمل به دستورالعملهای دندانپزشک، میتوانند عمری بسیار طولانیتر از آنچه که ما تصور میکنیم داشته باشند. در این مقاله با میزان دوام آنها آشنا خواهید شد و راهکاریهایی برای افزایش عمر ایمپلنت دندان به شما ارائه خواهیم کرد.
درصد و میزان موفقیت ایمپلنت دندان چقدر است؟ (نتیجه تحقیقات)
عدم مراقبت صحیح و کافیایمپلنتهای دندانی، همانند دندانهای طبیعی، به مراقبتهای صحیح و منظم نیاز دارند. همچنین، مراجعه منظم به دندانپزشک برای بررسیها و تمیزیهای دورهای نیز ضروری است. علت اصلی این مسئله معمولاً مربوط به مهارت و تجربه نادرست پزشک یا اپراتور کاشت میشود. رعایت بهداشت دهان و دندان پس از کاشت ایمپلنت، یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار در افزایش دوام ایمپلنت دندان و موفقیت این درمان است. مسواکزدن منظم (۲ بار در روز) و استفاده روزانه از نخ دندان، به همراه رعایت دستورات دندانپزشک، از بروز التهاب، عفونت و تحلیل لثه جلوگیری کرده و در نتیجه، طول عمر ایمپلنت را افزایش میدهد. با مراقبت صحیح، ایمپلنتهای دندانی میتوانند بیش از دو دهه و حتی بیشتر دوام بیاورند و عملکردی مشابه دندانهای طبیعی داشته باشند.
از دستکاری کردن جای زخم و بخیه ها خودداری کرده و از خوردن غذاها و تنقلات سفت اجتناب کنید. در طول دوره مراقبت از ایمپلنت، از نوشیدنی های سرد و کم اسید استفاده نمایید تا زخم محل جراحی زودتر بهبود یابد. بهتر است حداقل تا یک هفته از مصرف نوشیدنی های گازدار مانند نوشابه پرهیز کنید.
طول عمر ایمپلنت در افراد سالم
ایمپلنتهای کرهای معمولاً ۱۰ تا ۱۵ سال عمر دارند، البته با رعایت بهداشت دهان و دندان این مدت میتواند افزایش یابد. مسواک زدن صحیح و منظم حداقل دو بار در روز و استفاده از نخ دندان روزانه از مهمترین اقداماتی است که میتواند به حفظ سلامت ایمپلنت کمک کند. مسواک زدن بهطور مرتب پلاکها و باکتریهای موجود در اطراف ایمپلنت را از بین میبرد و از بروز عفونتهای لثهای جلوگیری میکند. سلامت عمومی افراد متقاضی کاشت ایمپلنت دندان نیز یکی دیگر از عوامل تعیین کننده کیفیت و ماندگاری ایمپلنت است. بسیاری از بیماریها نظیر نارسایی قلبی، دیابت، سرطان، ضعف سیستم ایمنی بدن، تالاسمی، هموفیلی و … کاشت ایمپلنت دندان را با مشکل مواجه میسازد.
طول عمر ایمپلنت دندان برای افرادی که دندان خود را از دست دادهاند و از سختیهای نداشتن یک یا چند دندان مطلع هستند، اهمیت بسیار بالایی دارد. پس چنانچه این موضوع دغدغه شما نیز هست، مطالعه این مطلب میتواند اطلاعات بسیار مفیدی در اختیارتان قرار دهد. یکی از بزرگترین دشمنان ایمپلنت، عفونت ایمپلنت دندان است که میتواند منجر به شکست درمان شود. شایعترین عفونتها بعد از جراحی رخ میدهند و معمولاً به دلیل عدم مراقبت صحیح پس از جراحی، ضعف در سیستم ایمنی بدن و عدم زمانبندی مناسب برای کاشت ایمپلنت ایجاد میشوند.
در این مقاله به بررسی نکات کلیدی برای جلوگیری از عوارض و افزایش طول عمر ایمپلنت دندان میپردازیم. چرا پدیده شکست ایمپلنت های دندانی اتفاق می افتد؟ کاشت ایمپلنت های دندانی معمولا موفقیت آمیز بوده و سال ها ماندگاری دارند. با این حال، گاهی شرایطی پیش می آید که منجر به شکست ایمپلنت می شود یعنی فرایند کاشت ایمپلنت موفقیت آمیز نیست. بیمارانی که از قبل شرایطی مانند دیابت و سرطان دارند؛ در معرض خطر بیشتری برای شکست ایمپلنت دندانی هستند. بسیاری از دندانپزشکان از انجام جراحی ایمپلنت بر روی بیماران مبتلا به این شرایط خودداری می کنند. نوع مراقبت از ایمپلنت، تراکم استخوان فک، سیگارکشیدن، دندان قروچه، بیماری زمینه ای، مصرف داروهای خاص، سن بیمار و میزان تجربه و دانش متخصص ایمپلنت در میزان ماندگاری ایمپلنت تاثیرگذار هستند.
در روزهای اول پس از عمل، استراحت کلیدی است؛ زیرا به بدن شما زمان میدهد تا با ایمپلنت جدید سازگار شود و پایه ایمپلنت به استخوان جوش بخورد. احساس درد، تورم و کبودی در ناحیه لثه طبیعی است و برای کاهش این علائم میتوانید از کمپرس گرم استفاده کنید. این مرحله، زمانی است که میتوانید سؤالات خود را مطرح، نگرانیهایتان را درباره فرایند بیان و درباره گزینههای مالی بحث کنید.
اگر بهدنبال جایی هستید که به زیبایی و سلامت لبخندتان اهمیت بدهند و آن را به شما بازگردانند، کلینیک دکتر وزیری همان جایی است که باید به آن مراجعه کنید. دکتر وزیری، متخصص برجسته ایمپلنت و جراح لثه با سالها تجربه و تعهد به ارائه بهترین خدمات، از مشاوره تا درمان، همواره رضایت بیماران را در اولویت قرار داده است. محیط آرام و دوستانه کلینیک، همراه با استفاده از تجهیزات پیشرفته و روشهای نوین، تجربهای دلپذیر و بدون استرس از درمانهای دندانپزشکی را برای شما به ارمغان میآورد. عوامل اصلی شامل عدم رعایت بهداشت دهان، مصرف دخانیات، پوسیدگی دندانهای اطراف ایمپلنت، بیماریهای لثه و عفونتهای دهانی است.
در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با میزان ماندگاری ایمپلنت دندان بیشتر آشنا کنیم. ایمپلنت را از میان برند های با کیفیت انتخاب کرده و به نحوه مراقبت از آن توجه داشته باشید. طول عمر ایمپلنت های دندانی تحت تأثیر ترکیبی از شرایط پزشکی، بهداشت دهان و دندان، انتخاب سبک زندگی، مهارت متخصص دندانپزشک و کیفیت خود ایمپلنت ها می باشد.
البته لازم به ذکر است که در روش ایمپلنت دیجیتالی میزان موفقیت و طول عمر ایمپلنت نسبت به روش سنی افزایش میابد. در ادامه در مورد دلایل مفید بر افزایش ماندگاری ایمپلنت توضیح داده خواهد شد. عادات خاصی هستند که می توانند خطر شکست ایمپلنت یا عوارض آن را افزایش دهد.
زیبایی و سلامت با روشهای مدرن: بهترین انتخاب برای لابیاپلاستی و جوانسازی واژن
- تیتانیوم، مادهای زیستسازگار است و باعث تحریک رشد استخوان و اتصال محکم ایمپلنت به استخوان میشود. {
- همانند دندانهای طبیعی، ایمپلنت نیز نیاز به توجه روزانه و مراقبت مفید دارد تا طول عمر آن افزایش پیدا کند. |}
- داشتن اطلاعات جامع در مورد مراقبت از ایمپلنت دندان برای افزایش طول عمر و ماندگاری آن بسیار اهمیت دارد. {
- دندانپزشک میتواند به طور منظم وضعیت ایمپلنتها، لثهها و استخوان فک شما را بررسی کند. |}
- نحوه صحیح مراقبت از ایمپلنت دندان، نقش مؤثری در ماندگاری و طول عمر آن در دهان شما دارد. {
- بهتر است یک رژیم غذایی متعادل و غنی از میوه ها، سبزیجات و محصولات لبنی داشته باشید تا علاوه بر حفظ سلامت عمومی بدن، ایمپلنت های تان هم برای مدت طولانی تری سالم باقی بمانند. |}
فرآیند نصب ایمپلنت به طور کلی شامل جراحی کوچکی جهت درج ایمپلنت در فک یا فکینه و سپس مدتزمانی برای سازگار کردن واحد ایمپلنت و استخوان محل نصب است که معمولا چند ماه به طول میانجامد. پس از بهبود کامل، ایمپلنت آماده است و دندانپزشک میتواند دندان مصنوعی را به آن متصل کند. لازم است به منظور بررسی دائمی دندانها از نظر وجود مشکل، به صورت منظم به دندانپزشک مراجعه کنید. چکاپهای منظم میتواند در تشخیص زودهنگام مشکلات دهان و دندان و رفع سریع آنها کمک بزرگی باشد. برندهای کرهای و ایرانی تقریبا در یک رده دوام و ماندگاری قرار دارند و کیفیتشان یکسان است. به همین دلیل، برند انتخابی شما تاثیر زیادی در دوام و ماندگاری ایمپلنت دندان خواهد داشت.
این ارزیابیها میتوانند به شناسایی مشکلات اولیه مانند عفونت یا تحلیل استخوان کمک کنند، که در مراحل ابتدایی بهتر درمان میشوند. ایمپلنت دندان یک روش بسیار ایمن و موفق است؛ اما مانند هر روش جراحی دیگری، ممکن است عوارضی مانند عفونت، شکست ایمپلنت، آسیب به اعصاب یا سینوسها رخ دهد. این مشکلات نادر هستند و معمولاً با انتخاب یک دندانپزشک متخصص و باتجربه قابلپیشگیری هستند.
در نهایت، تاج دندان که مطابق با ظاهر و رنگ دندانهای طبیعی بیمار ساخته شده است، روی اباتمنت قرار میگیرد. این تاج میتواند ثابت یا متحرک باشد و ظاهری کاملاً طبیعی و عملکردی مشابه دندانهای اصلی دارد. این ایمپلنتها شامل یک قاب فلزی سفارشی هستند که براساس قالب دندان بیمار طراحی و به استخوان فک متصل میشود. قاب فلزی معمولاً از تیتانیوم یا آلیاژ کبالت-کروم ساخته میشود و زیر خط لثه قرار میگیرد.
در نظر داشته باشید که مهمترین موضوع در دو روز اول کنترل خونریزی بوده؛ و بهترین راه این است که گاز استریل را حدود یک ساعت گاز بزنید. اگر خونریزی بیش از حد بود؛ به جای آن چای سیاه کیسه ای مرطوب شده را گاز بگیرید. اسید تانیک رگ های خونی را منقبض و تشکیل لخته های خونی را آسان تر میکند. علاوه بر این، سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید، صاف بنشینید و از فعالیتهای بدنی خودداری کنید. در صورتی که شما به عنوان یک پزشک یا صاحب یک کلینیک یا مرکر درمانی کلیه مجوزات لازم را از مراجع ذیصلاح دارا هستید می توانید درخواست ثبت اطلاعات خود را در matab365 ثبت کنید.
{۴- رژیم غذایی مناسب پس از کاشت ایمپلنت دندان
|}در ادامه این مقاله از رسانه ویکی درمان، به بررسی دقیقتر عوامل مؤثر بر طول عمر ایمپلنت و ارائه ۵ راهکار برای افزایش دوام آن خواهیم پرداخت. با رعایت این نکات، میتوانید از مزایای بلندمدت ایمپلنت دندان بهرهمند شوید و لبخندی زیبا داشته باشید. در برخی از افراد، بهویژه در افرادی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند یا مشکلات خاص دهانی دارند، وضعیت ایمپلنت دندان میتواند تحت تأثیر قرار گیرد. در این بخش به بررسی شرایط خاص و تاثیر آنها بر طول عمر ایمپلنت دندان پرداخته شده است. با وجود مزایای فراوانی که ایمپلنت برای افراد دارد، برای هماهنگ شدن و عادت کردن افراد به آن نیازمند گذر زمان است. معمولا کاشت دندان در چند ماه انجام می گیرد و این روش درمانی روشی زمانبر است.
دندانپزشک شما به صورت دوره ای وضعیت ایمپلنت ها و لثه های اطراف آن ها را بررسی می کند و اگر لازم باشد، جرمگیری دندان انجام می دهد تا از هر گونه التهاب یا عفونت جلوگیری شود. همچنین، با مراجعه منظم به دندانپزشک می توانید مطمئن شوید که ایمپلنت های تان در شرایط ایده آل قرار دارند و به خوبی با بافت های دهان ترکیب شده اند. مراجعات منظم به دندانپزشک یکی از مهم ترین اقداماتی است که می توانید برای افزایش ماندگاری ایمپلنت های خود انجام دهید. اگرچه شاید به نظر برسد که ایمپلنت دندان نیازی به چکاپ های مکرر ندارد، اما واقعیت این است که دندانپزشک می تواند هر گونه مشکل احتمالی را در مراحل اولیه شناسایی کند. مشکلاتی که اگر زود متوجه آن ها نشوید، ممکن است به ایمپلنت ها آسیب جدی وارد کنند.
{مراقبت های لازم برای پوست در زمستان
|}در کنار غذاهای سفت، توصیه می کنیم بیماران دارای ایمپلنت دندان از جویدن یخ خودداری کنند. ارزیابیهای انجام شده توسط دندانپزشک میتواند کوچکترین مشکلات ایمپلنت و ساختارهای نگاه دارنده آن را مشخص کرده و درمان با حداقل تهاجم، هزینه یا زمان صورت بگیرد. در این نوع ایمپلنت که مانند یک دندان مصنوعی است، پروتز دندانی روی لثه و بر پایه ایمپلنت سوار می شود. در مورد طول عمر دندان ایمپلنت شده باید بگوییم که به طور متوسط در حدود ۲۰ سال یک ایمپلنت می تواند عمر مفیدی داشته باشد. مراقبت مستمر از ایمپلنت در این هفته بسیار اهمیت دارد و باید با دقت بیشتری انجام شود، چرا که عفونت میتواند مشکلات جدی برای شما به وجود آورد و موفقیت درمان ایمپلنت را تهدید کند.
موفقیت آن به دلیل، جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه، طول عمر بالا، استحکام و شباهت بیشتر به دندانهای طبیعی بسیار بالاست. در ادامه با ایمپلنت دندان و کارایی آن بیشتر آشنا می شویم، لطفاً تا انتها همراه ما باشید. برخی از شرایط پزشکی که از قبل موجود هستند نیز میتوانند بر مدت زمان ماندگاری ایمپلنت دندان تأثیر بگذارند.
با این حال، ما توصیه میکنیم که قبل از شروع نوشیدن قهوه و چای خود را کمی سرد کنید. باز هم مهم است که از ایمپلنت های خود مانند دندان های طبیعی خود مراقبت کنید. این بدان معناست که حداقل دو بار در روز با استفاده از یک برس با موهای نرم مسواک بزنید. دندانپزشک شما می تواند در صورت نیاز یک برند خاص خمیر دندان را توصیه کند. ایمپلنت های دندانی یک گزینه محبوب برای ترمیم دندان بیمارانی است که دندان های خود را از دست داده اند یا نیاز به کشیدن دندان دارند. در واقع، اغلب پریودنتیست ها ایمپلنت را بالاترین استاندارد جایگزین دندان و بهترین گزینه برای بیماران واجد شرایط می دانند.
{آب کافی بنوشید
|}ایمپلنتهای دندانی واقعا پیشرفت قابل توجهی در فناوریهای دندان هستند چون مزایای بسیاری دارند. ایمپلنتها ظاهر و عملکردی شبیه به دندانهای طبیعی دارند و همچون دندانهای طبیعی یک عمر دوام خواهند داشت. ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که آیا این ادعایی واقعی است یا تنها اغراقی است تبلیغاتی؟ این یک حقیقت است. اگرچه نمیتوانیم ماندگاری ایمپلنت شما را تضمین کنیم، اما میدانیم که ایمپلنتهای دندانی با داشتن مراقبتهایی مناسب، یک عمر ماندگاری خواهند داشت. بیشتر ایملنتها 20 سال و یا بیشتر دوام میآورند و برخی از آنها حدود 50 سال دوام داشته اند.
یک راه برای پاسخ دادن به این پرسش که طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است، این است که “طول عمر” را برای ایمپلنت تعریف کنیم. درصورتیکه بیماری زمینهای برای فرد تشخیص داده شود، اقدامات لازم برای کنترل آن و کاهش ریسک عوارض ایمپلنت دندان پس از کاشت انجام خواهد شد. همانطور که در این مطلب مطالعه کردید، طول عمر ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد. به همین منظور شما با رعایت برخی از مراقبتهای بهداشتی صحیح و انتخاب یک پزشک متخصص میتوانید طول عمر و ماندگاری ایمپلنت دندان را افزایش دهید. البته فراموش نکنید که طول عمر و ماندگاری ایمپلنت تا حد زیادی به کشور سازنده و جنس ایمپلنت نیز وابسته است. با انتخاب مواد با کیفیت رعایت دقیق بهداشت دهان و دندان و مراجعه به متخصصان ماهر میتوان طول عمر ایمپلنتهای دندانی را به حداکثر رساند.
اگر دندانپزشک معالج ایمپلنت را به خوبی در جای مناسب خود قرار نداده باشد یا به احتمال زیاد این ایمپلنت خیلی دوام نخواهد داشت. ماندگاری ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد و به طور معمول می تواند بین ۱۰ تا ۳۰ سال یا حتی بیشتر همراه شما باشد. اگر بهداشت دهان را رعایت کنید و مرتب به دندانپزشک مراجعه کنید، این دندان کاشته شده جدید شاید برای همیشه همراه شما باقی بماند. سیگار کشیدن همچنین منجر به شانس بیشتری برای تولید پلاک باکتریایی میشود که در صورت عدم درمان مناسب به بیماری لثه تبدیل میشود.
دندانپزشکی مشهد، خدماتی که شما را خیره میکند